Mad & drik2017-12-25T18:30:28+00:00

FRA KØKKENET

Vi tilbyder ikke ”á La Carte” på hotellet, men ”Dagens ret”, som skal bestilles forud. Men selv om det er “dagens ret” kan man i mange tilfælde komme med sit eget forslag eller ønske i fællesskab med personalet om den mad man vil nyde i stemningsfulde lokaler med gamle billeder på væggene og i de hyggelige omgivelser.
Prisen for “Dagens ret” er fra 150.- kr. (ekl. drikkevare).

Vi serverer kun udvalgte vin fra Løgismose i København og andre ansvarlige vinhandlere. Øl kommer fra vores prisbelønnede nabo Krenkerup, men gæsterne har også mulighed for at bestille vores andet lokale øl, Maribo Classic. For vores gæster der ikke ønsker alkoholiske drikkevarer tilbyder vi lokal æblemost eller klassisk sodavand.

Når du holder din fest på Hotel Lolland, skal du samtidig booke værelser. Vil du have hele hotellet for dig selv, kan du lukke for øvrig adgang mod betaling af et gebyr. Vi sammensætter i fællesskab din menu og andre ønsker. Ring og aftal et uforpligtende møde.

Vi tilbyder spændende festbrunch samt en dejlig frokost som består af varm løg-og skinketærte med sprødt salat. Vi modtager også grupper som ønsker at komme på besøg for at nyde vores gode kaffe og hjemmebagt kage på terrassen eller i spisestuen.

Grupper skal være på min. størrelse af 10 pers. eller efter aftale.

BEGRAVELSESARRANGEMENT

I forbindelse med bisættelse og begravelse kan Hotel Lolland tilbyde forskellige muligheder på 10-40 kuverter. Det er en svær dag, men vi vil gerne byde jer velkommen i landlige og hjemlige omgivelser, hvor I har lokalet til jer og jeres gæsters disposition alene og privat. Vi gør vores bedste for at skabe den rigtige stemning og dækker op, enkelt, med blomster, stearinlys og duge. Her skal I kun tænke på jer selv og hinanden – det praktiske tager vi os af – som jeres værter. Det er selvsagt svært at forudsige deltagerantallet til sådant et arrangement, men I bestiller til det antal deltagere – som I mener, er realistisk. (Der betales for det antal deltagere, som I bestiller til samt for de gæster, der kommer herudover.)
Begravelsesarrangement er en personlig sag, og der er mange måder at gøre det på.
Finder du ikke det du ønsker, eller vil du have hjælp til at vælge, så ring og tag en snak med Baldvin på tlf. 5537 7212.

3 timer’s arrangement (forslag til anretning):
Kaffe/Te ad libitum; Hjemmebagt kage eller Kringle kr. 69,00
Kaffe/Te ad libitum; Lagkage kr. 49,00
Kaffe/Te ad libitum; Lagkage + 1⁄2 Bolle med smør kr. 119,00
Kaffe/Te ad libitum; Kagebuffet med 3 slags kr. 125,00
Kaffe/Te ad libitum med 2x Bolle med ost & pålæg kr. 135,00
Kaffe/Te ad libitum med 3 hjemmelavet Fingersnitter kr. 195,00 + ekstra snitter pr. stk. kr. 20,00
Kaffe/te ad libitum med 3 stk. uspecificeret smørrebrød kr. 227,00
Kaffe/te ad libitum med 2 stk. uspecificeret smørrebrød kr. 195,00

FESTBRUNCH

Brunchtallerkenen består af:
Røræg m/Brunchpølser og tomat Muffins eller pandekager
1 slags pålæg
2 slags ost
Skyr med overraskelser
Juice
Dagens Frugt
Syltetøj
Hjemmebagt brød
Kaffe eller te
Et glas sodavand/vin/øl
Pris 180,- kr. pr. kuvert ved min. 12 kuverter